Előtakarékosság

 

Miért érdemes előre tervezni?

 

 

Sokan életük fontos részének tekintik a temetésüket, egyre többen tervezik meg előre búcsúztatásuk eseményét. A temetés előzetes megtervezése magában foglalja a szolgáltatással kapcsolatos döntések meghozatalát. Ezáltal megóvják szeretteiket attól a stressztől, amit ilyen nehéz időszakban kell megélniük.

Kegyeleti szerződésünkkel erre a problémára szeretnénk megoldást nyújtani. Az előfinanszírozás ebben az esetben azt jelenti, hogy pénzt teszünk félre a temetés jövőbeni költségeinek fedezésére, legyen ez saját célra vagy hozzátartozónk számára.

 

Finanszírozási lehetőségek

Részletfizetés

 

A szerződés megkötésének jelenlegi díja 55 100 Ft. Ez az összeg két tételből áll össze: 

  • 49 000 Ft (levonásra kerül a temetési végszámlából)
  • 6 100 Ft

E felett bármekkora összeg fizethető - minimum 3000 Ft-os részletekben - tetszés szerinti időközönként.

Egyösszegű befizetés

 

Ebben az esetben lehetőség van a temetést előre egy összegben kifizetni mai árakon, melyre egy keretösszeg kerül megállapításra az aktuális árak alapján, melyek az évek múlásával aktualizálni kell a mindenkori temetési költséghez.

A befizetett összeg magába foglalja a temetés teljes költségét a beszállítástól az eltemetésig. 

A befizetett összegek egyik finanszírozási lehetőség esetén sem tartalmazzák a szertartást vezető pap díját, a koszorú árát, valamint az elhalálozást követően a Patológiai Intézetnek fizetendő 35 000 Ft-ot .

 

Előtakarékossági programunk lehetővé teszi, hogy levegye szerettei vállára nehezedő terheket azáltal, hogy előre készül egy olyan tervvel, ami írásban rögzíti Ön vagy hozzátartozója preferenciáit. Időt ad arra is, hogy átgondolja, hogyan szeretné, hogy mások emlékezzenek Önre vagy szerettére. Amellett, hogy szerettei számára megkönnyíti a gyász időszakát, személyre szabottan választhatja ki azt a temetési szolgáltatást, amely a leginkább megfelel az Ön preferenciáinak és tükrözi élete történetét.

 

A saját temetésének előre megtervezése nyugalmat biztosíthat Önnek és családjának.

Előtakarékosság

 

Életünk során félreteszünk minden nagy kiadásra, miért ne tennénk ugyanezt életünk végéhez érve? Temetésünk finanszírozásakor is kulcsfontosságú, hogy megértsük, hogyan működnek az előre fizetett temetési tervek. Előtakarékossági szolgáltatásunk 1997 óta elérhető, így munkatársaink a sok éves tapasztalatnak köszönhetően mindenben segítséget nyújtanak.

Szánjon időt a temetési lehetőségek és a pénzügyi szempontok kutatására, fontolja meg a előtakarékossági lehetőséget, mentesítve ezzel a családtagokat a váratlan anyagi tehertől! Így megalapozott, költségvetési szempontból felelős döntéseket tud hozni a végső kiadásokat illetően!