Valamennyi hozzátartozó szeretné az elhunyt szerettei nyughelyét és emlékét hozzájuk méltó formában megőrizni.

 

Az egyik legfontosabb feladat a temetés kapcsán a sírkő kiválasztása. Társaságunk minőségi sírkő garnitúrát kínál természetes kövek felhasználásából. Igény esetén gránit urnasírhely felépítmények elkészítését is vállaljuk. Sírköveinket a temetés ügyintézésekor megtekintheti és ki is választhatja.

A Pécsi Köztemető minden munkatársa azon dolgozik, hogy a gyászoló családok helyzetét megkönnyítse. Ennek érdekében igyekszünk a lehető legszélesebb szolgáltatási körrel várni Önt és hozzátartozóit. Ügyfélszolgálatunkon minden temetéshez kapcsolódó ügyintézésben segítséget nyújtunk.

Nincs két egyforma nyersanyag, mindegyik más-más rajzolatú, ezáltal minden sírkő egyedivé válik, amely színét és fényét örökké megtartja.

Komplett kivitelezés esetén munkatársaink vállalják régi, elavult műkő sírgarnitúrák elbontását, betonjárda készítését és új síremlék kihelyezését rövid határidőn belül.

 

Tekintse meg

sírköveinket!

Időtálló befektetés

Minőségi sírkő garnitúrát kínálunk természetes kövek felhasználásából, valamint igény esetén gránit urnasírhely felépítmények elkészítését is vállaljuk. Kétszemélyes urnagarnitúráink, urnasírboltjaink, sírgarnitúrák, kriptagarnitúráink megtekinthetőek a Pécsi Köztemető sírkőlerakatában. Széles gránitsírkő választékunkból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb formát, mintázatot és színt.

Széles választék
30 év garancia

 

Kegyeleti jelek gravírozása, vésése

Kegyeleti jelek és egyedi fotó alapján elkészített képek gravirozását és vésését festéssel vállajuk.

 

A feliratokat és vallásjeleket tekintve választhat anyagába vésett, vagy akár bronzból készített mintát is. A magmás kőzetnek köszönhetően a sírkövek ellenállnak a fagynak, savas esőnek és lúgnak is. Sírkőkészítésre az egyik legalkalmasabb anyag, hiszen kifejezetten erős és esztétikus, nem repedezik és nem is mohásodik.

 

► Sírköveinkre 30 év garanciát vállalunk.

► Sírgarnitúrák széles választéka van készleten.

► Egyedi igények esetén is készséggel állunk rendelkezésére.

► Hagyományos és modern jellegű sírgarnitúráink közel 20 féle színben választhatóak.

► Időtálló befektetés, hiszen anyagának köszönhetően karbantartási igénye csekély.

 

Tekintse meg sírköveinket a temető észak-nyugati kiskapujánál!Nagyobb térkép

 

Keressen minket bizalommal!

 

    Telefon: 30/721-3453     

E-mail: siremlek@biokom.hu